تغذیه در ماه رمضان برای حفظ بازدهی در درس و مطالعه
ا
ا
ا
در ماه رمضان، روزه گرفتن میتواند روی تمرکز و انرژی شما تأثیر بگذارد. اما با تغذیهی مناسب میتوانید بازدهی خود را در درس و مطالعه حفظ کنید. این نکات را رعایت کنید:
سحری را جدی بگیرید!
پروتئینهای گیاهی یا حیوانی مثل تخممرغ، ماست، پنیر، عدسی یا حبوبات مصرف کنید.
کربوهیدراتهای پیچیده (نان سبوسدار، برنج قهوهای، جو دوسر) برای تأمین انرژی طولانیمدت مفید هستند.
آب کافی بنوشید و از مصرف چای و قهوهی زیاد خودداری کنید تا دچار کمآبی نشوید.
افطار هوشمندانه!
افطار را با خرما و آب ولرم یا شیر آغاز کنید.
از غذاهای سبک و مغذی مثل سوپ، آش و نان و پنیر استفاده کنید.
مصرف زیاد قند و چربیهای سنگین را کاهش دهید تا احساس خستگی و خوابآلودگی نداشته باشید.
حفظ تمرکز در زمان مطالعه
بلافاصله بعد از افطار درس نخوانید، کمی استراحت کنید.
ساعات پربازده مطالعه را به بعد از سحری یا بین افطار و سحر منتقل کنید.
نور مناسب و هوای تازه در محل مطالعه فراموش نشود!
نکتهی طلایی: با برنامهریزی و مدیریت انرژی، میتوانید هم روزه بگیرید و هم در درسها موفق باشید!
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
http://B2n.ir/aminsch
http://aminsch.ir
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈